1. Welcome Hearth.com Guests and Visitors - Please enjoy our forums!
    Hearth.com GOLD Sponsors who help bring the site content to you:
    Hearthstone Soapstone and Cast-Iron stoves( Wood, Gas or Pellet Stoves and Inserts)

I'm Trying To Be Good

Post in 'New Forum Hints and your Questions & Suggestions!' started by dorkweed, Aug 17, 2012.

  1. dorkweed

    dorkweed Guest

    For some time now I've been trying to post pix of my on-going wood stove install. The site keeps rejecting my pix!!! As of now, I'm 95% done on the interior of my house. But y'all can't see that, 'cause I can't post it!!!!!! Worked well from when I posted the........"Hearth Done...............Almost" thread!!!

    Since then, it's been a no go!!!!! Same camera settings......everything!! What the hell///

    Helpful Sponsor Ads!





  2. webbie

    webbie Seasoned Moderator Staff Member

    Joined:
    Nov 17, 2005
    Messages:
    12,100
    Loc:
    Western Mass.
    What does it say when you get the error?

    Can you send me one of the pics by email to webmaster@hearth.com?
  3. dorkweed

    dorkweed Guest

    Done!!

    Thanks!!
  4. Extendaflue

    Extendaflue Guest

    Ok, I am trying to upload them as another regular member account....
    IMG_1323.JPG IMG_1324.JPG
  5. craigiss

    craigiss Guest

    And as even another member

    Attached Files:

  6. craigiss

    craigiss Guest

    Hmmm, seems to work fine.....
    The pics are fine. They could even be bigger.

    Just to make certain, let me know two things if you can

    1. The forum you tried to post in
    and
    2. The error code (text) that you received.
    and
    3. What browser are you using ? (IE, Firefox, etc.)

    I will then try to post in that forum....

    The uploader is a Flash thingy. It may be that you have to update your flash plug-in. Although it may be a PITA, when something like this happens, you should also check it in this way:

    1. Restart the computer - in fact, turn the computer off. Before you do that, log out of hearth.com. If you really want to go nuts, delete your hearth.com cookies (in your browser prefs).

    2. Try it with another browser - chrome, for instance - and see if the same thing happens.

    3. Make sure your flash plug-in is up to date
    http://get.adobe.com/flashplayer/

    Sorry for the problems! If it persists, email me the batch of photos and let me know the thread you want them in!

Share This Page