Messages Read working?

begreen Posted By begreen, Dec 16, 2005 at 11:07 PM

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. begreen

    begreen
    Mooderator
    Staff Member

    Nov 18, 2005
    61,032
    7,753
    Loc:
    South Puget Sound, WA
    Today, none of the topics are switching from bold to plain type to indicate that they have been read. Is anyone else seeing this today or is it just me?
     
  2. DonCT

    DonCT
    Minister of Fire

    Dec 9, 2005
    609
    0
    Loc:
    Bristol, Connecticut
    I think it may be you. Working just fine for me?

    Maybe a cookies issue?
     
  3. begreen

    begreen
    Mooderator
    Staff Member

    Nov 18, 2005
    61,032
    7,753
    Loc:
    South Puget Sound, WA
    Yes. Since I posted this message it started working again for me. Prolly a browser burp. Must have eaten one too many Christmas cookies :)
     
  4. DonCT

    DonCT
    Minister of Fire

    Dec 9, 2005
    609
    0
    Loc:
    Bristol, Connecticut
    I find myself in the same predicament. You can never eat just one cookie!!!!!!!!
     
  5. roac

    roac
    New Member

    Dec 8, 2005
    227
    1
    Loc:
    Nampa, Idaho
    No you aren't going crazy. I noticed that same thing too this afternoon. All the sudden the forum forgot I had been on this morning and marked everything as unread. Firefox browser. Works now though, must have been a glitch in the forum software.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page