Photos don't open up

nate379 Posted By nate379, Nov 27, 2012 at 1:50 AM

  1. nate379

    nate379
    Guest 2.
    NULL
    

    Anyone one else have the problem. There are little photos on the pages, but when I click it opens up a grey screen with some buttons to click but the pics won't load up. Does this on 3 different computers and my phone.


    The other this is "edit" doesn't work on my phone, anyone know why? With the auto "correct" I end up having some wacky words that I don't always catch till after so it'd be nice to be able to edit that!
     
  2. DexterDay

    DexterDay
    Guest 2.
    NULL
    

    My phone is almost the same. I see the photos. But...... The photos are not bright (barely see). Its almost like a shadow and the edit box is the same way.

    Don't know if the Forum changed, or if it was my last update on my phone? Happened right around that time??
     
  3. webbie

    webbie
    Seasoned Moderator 2.
    NULL
    
    Staff Member

    Nov 17, 2005
    12,185
    1,087
    Loc:
    Western Mass.
    What models phones?
    I assume neither of you use tapatalk? Or do you?
     
  4. DexterDay

    DexterDay
    Guest 2.
    NULL
    

    Droid Bionic.. :)

    Yes. Have Tapatalk..... No. Don't use it anymore :(
     
  5. webbie

    webbie
    Seasoned Moderator 2.
    NULL
    
    Staff Member

    Nov 17, 2005
    12,185
    1,087
    Loc:
    Western Mass.
    All those things work fine on a nexus 7 android pad. That's the only droid I own. Maybe we can get some other reports to confirm.
     
  6. nate379

    nate379
    Guest 2.
    NULL
    

    I Phone 4 is what I use.

    The photos won't load up on my phone or computer though. I see the thumbnail that is loaded with the post, but when I click it, it pulls open a grey colored screen and that's it. It does seem to work fine at work though, so I guess it's something with my computers/internet?
     
  7. webbie

    webbie
    Seasoned Moderator 2.
    NULL
    
    Staff Member

    Nov 17, 2005
    12,185
    1,087
    Loc:
    Western Mass.
    My guess, Nate, is something with your cell service or internet service. They are probably doing a lot of caching because you live in the boonies....to save bandwidth.
    You should try tapatalk on the phone....it costs $3. but for the small screen seems to have advantages.
     

Share This Page