Uploading Photos

rshanno1 Posted By rshanno1, Sep 2, 2012 at 10:56 PM

  1. rshanno1

    rshanno1
    Member 2.
    NULL
    

    Aug 20, 2011
    20
    0
    Loc:
    Central Ia
    I'm unable to upload any new photos to my post , just get a message saying "There was a problem uploading your file". I've tried multiple times but no luck. Any ideas??
     
  2. fossil

    fossil
    Accidental Moderator 2.
    NULL
    
    Staff Member

    Sep 30, 2007
    10,535
    2,416
    Loc:
    Bend, OR
  3. rshanno1

    rshanno1
    Member 2.
    NULL
    

    Aug 20, 2011
    20
    0
    Loc:
    Central Ia
    Thanks Rick. May be a browser issue because when I tried to upload on IE it worked well but Firefox gave me the repeated error messages. Have you had other experience with this?
     
  4. fossil

    fossil
    Accidental Moderator 2.
    NULL
    
    Staff Member

    Sep 30, 2007
    10,535
    2,416
    Loc:
    Bend, OR
    Not personally, as I've never used anything other than IE...and Photoshop Elements to adjust whatever in the pic, and then resize (I usually go ~700 x 700 pixels max), then "save for web". Store it somewhere with a name I can't forget, always as a JPEG, and I've been good to go every time (select the "thumbnail" upload option, the image can be enlarged by a reader by clicking on it). There are others here who run Firefox...so I'm hoping one (or more) of them will get involved here. Rick
     
  5. webbie

    webbie
    Seasoned Moderator 2.
    NULL
    
    Staff Member

    Nov 17, 2005
    12,190
    1,086
    Loc:
    Western Mass.
    My guess it that it is related to your FF settings or something similar. The uploader tool is in flash, but if you din't have flash it probably would not even get as far as it did.

    I've used FF with no problems...but the various combos of computers, OS, networks, etc. can make for strange errors.
     

Share This Page