1. Welcome Hearth.com Guests and Visitors - Please enjoy our forums!
    Hearth.com GOLD Sponsors who help bring the site content to you:
    Hearthstone Soapstone and Cast-Iron stoves( Wood, Gas or Pellet Stoves and Inserts)

web site computer question

Post in 'DIY and General non-hearth advice' started by Phatty, Feb 21, 2011.

  1. Phatty

    Phatty Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    129
    Loc:
    north east Mass.
    every time i go to view a topic im takin to webface crap it only happens here
    is anyone else having this problem, just wanna clear it up its pissn me off

    Helpful Sponsor Ads!





  2. ironpony

    ironpony Minister of Fire

    Joined:
    Jan 22, 2010
    Messages:
    1,844
    Loc:
    mid-ohio via St.Croix USVI
    never had it happen to me
  3. soupy1957

    soupy1957 Minister of Fire

    Joined:
    Jan 8, 2010
    Messages:
    1,365
    Loc:
    Connecticut
    Answer: Nope. Not me

    -Soupy1957
  4. Wachusett

    Wachusett Feeling the Heat

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    259
    Loc:
    Wachusett Reservoir, MA.
    Yes, it happens to me often, and only on this site. VERY AGGRAVATING.
  5. Phatty

    Phatty Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    129
    Loc:
    north east Mass.
    wonder if this is somthing w/ the sight or my computer ???
  6. save$

    save$ Minister of Fire

    Joined:
    Sep 22, 2008
    Messages:
    1,906
    Loc:
    Chelsea Maine
    you have some gremlins installed. Try installing firefox for your search engine. You won't have to uninstall your other program. Firefox is more stable and has good security.
  7. kinsmanstoves

    kinsmanstoves Minister of Fire

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    3,371
    Loc:
    Kinsman, Oh 44428 Brookfield, Oh 44403
    You have a Hijacker virus in your computer. I had this a while ago, it is a malware issue.
  8. Phatty

    Phatty Member

    Joined:
    Jan 1, 2010
    Messages:
    129
    Loc:
    north east Mass.
    kinsman how did u get rid of it?
  9. tjnamtiw

    tjnamtiw Minister of Fire

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    4,047
    Loc:
    North Georgia
    The best program I found for getting rid of malware is MalwareBytes.
  10. SmokeyTheBear

    SmokeyTheBear Minister of Fire

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    12,531
    Loc:
    Standish, ME
    The best way of getting rid of Malware is to leave Microsoft Stuff in the box.
  11. tjnamtiw

    tjnamtiw Minister of Fire

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    4,047
    Loc:
    North Georgia
    :lol: :lol: :p
  12. kinsmanstoves

    kinsmanstoves Minister of Fire

    Joined:
    Aug 29, 2007
    Messages:
    3,371
    Loc:
    Kinsman, Oh 44428 Brookfield, Oh 44403
    That is one of the programs. I also had my computer geek work on it and I have Web Root AntiVirus. He said the virus hid itself inside the anti-virus program.

    Eric
  13. Exmasonite

    Exmasonite Feeling the Heat

    Joined:
    Oct 3, 2010
    Messages:
    287
    Loc:
    Northwest, CT
    Not sure what is "bugging" you but i'm a big fan of SpyBot Search and Destroy
  14. Dr.Faustus

    Dr.Faustus Burning Hunk

    Joined:
    Dec 12, 2010
    Messages:
    229
    Loc:
    Hyde Park, N.Y.
    try this.

    in IE click tools, internet options then the advanced tab. on the bottom theres a reset button to restore your browser the way it was before it was hijacked.

    doesnt work every time but it works enough to give it a try.
  15. colebrookman

    colebrookman Minister of Fire

    Joined:
    Feb 7, 2008
    Messages:
    776
    Loc:
    Middlefield, Ma
    Just bought a Mac lap top. Love it. Trashed the old Dell. Be safe.
    Ed
  16. LLigetfa

    LLigetfa Minister of Fire

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    7,358
    Loc:
    NW Ontario
    LOL The one and only time I ever picked up malware, I was using Firefox.
  17. SmokeyTheBear

    SmokeyTheBear Minister of Fire

    Joined:
    Nov 10, 2008
    Messages:
    12,531
    Loc:
    Standish, ME
    And likely it was on a Microsoft based system.
  18. daveswoodhauler

    daveswoodhauler Minister of Fire

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    1,847
    Loc:
    Massachusetts
    Must be a Massachusetts thing, as I get it all the time, and my PC Trend Micro hasn't picked it up.
  19. Wachusett

    Wachusett Feeling the Heat

    Joined:
    Apr 12, 2010
    Messages:
    259
    Loc:
    Wachusett Reservoir, MA.
    Well for what its worth, I now have this happening at home and at work. ONLY occurs when I surf this website.........disturbing.
  20. daveswoodhauler

    daveswoodhauler Minister of Fire

    Joined:
    May 20, 2008
    Messages:
    1,847
    Loc:
    Massachusetts
    Hasn't happened at work for me yet, but also have the same problem with my wifes laptop...only on this site...I never get the link on any other sites....I think its an issue with this site, but not knowing much about computers I don't want to jump to any conclusions.
    Out of curiosity, for those that are getting this issue....what service are you using? (Comcast here)
  21. emurphy@eclumber.com

    emurphy@eclumber.com New Member

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    72
    Loc:
    Southern NH
    It has someting to do with site. It just happened to me trying to log into the forum. It has never happened before. Antivirus software is working and it didn't even blink.
  22. WhitePine

    WhitePine Feeling the Heat

    Joined:
    Sep 18, 2010
    Messages:
    497

Share This Page