AE acting up

kappel15 Posted By kappel15, Mar 2, 2019 at 10:33 PM

  1. kappel15

    kappel15
    Minister of Fire 2.
    NULL
    

    Sep 14, 2014
    2,205
    433
    Loc:
    Iowa
    My AE has been acting up. It would show low battery icon, and go to sshigh, even tho I didn't have a battery hooked up to it. The wall screen would show a list of error codes. After all this it would go back to manual high. But I couldn't get up to temp. Luckily I have an older 330C control board I installed this afternoon around 3. Been running fine ever since. Pays to have spare parts. kap
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    Former Farmer likes this.
  2. Former Farmer

    Former Farmer
    Feeling the Heat 2.
    NULL
    

    Apr 12, 2008
    455
    92
    Loc:
    NE Wisconsin
    Yes, spare parts are nice. It is a lot easier to troubleshoot when you have parts to try on-hand versus hoping that this or that part will take care of the problem.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    kappel15 likes this.
  3. lowcostheat

    lowcostheat
    Member 2.
    NULL
    

    Jan 2, 2011
    56
    8
    Loc:
    Fond du Lac, Wisconsin
    I remember that handle (kap 15) from iburncorn days
     
    kappel15 likes this.
  4. kappel15

    kappel15
    Minister of Fire 2.
    NULL
    

    Sep 14, 2014
    2,205
    433
    Loc:
    Iowa
    Hey stranger. Long time no hear
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. lowcostheat

    lowcostheat
    Member 2.
    NULL
    

    Jan 2, 2011
    56
    8
    Loc:
    Fond du Lac, Wisconsin
    Good to see the "quad" expert is still out there. I have a few MT Vernon AE parts if anyone needs.
     

Share This Page