My Harman Pix , again

mrgoodwrench Posted By mrgoodwrench, Nov 19, 2005 at 6:33 PM

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mrgoodwrench

    mrgoodwrench
    New Member 2.
    NULL
    

    Nov 19, 2005
    15
    0
    Loc:
    Stuarts Draft, Virginia
    Ok, let's try this again. P61A install in my basement.
     

    Attached Files:

  2. webbie

    webbie
    Seasoned Moderator 2.
    NULL
    
    Staff Member

    Nov 17, 2005
    12,184
    1,086
    Loc:
    Western Mass.
    Image was uploaded, but it was at 300 DPI, which is a print resolution, not a web or screen resolution.

    See my notes about exporting for web or email from many of the free programs that may already be on your computer. This problem may fix itself anyway when I update some graphics software on the UNIX server.
     
  3. begreen

    begreen
    Mooderator 2.
    NULL
    
    Staff Member

    Nov 18, 2005
    61,811
    7,900
    Loc:
    South Puget Sound, WA
    Shows up fine for me. Try refreshing your browser by reloading the current page. It might be showing you the old cached page.

    - Belay that, Craig just posted the answer
     
  4. webbie

    webbie
    Seasoned Moderator 2.
    NULL
    
    Staff Member

    Nov 17, 2005
    12,184
    1,086
    Loc:
    Western Mass.
    The real answer for now appears that the forum like small case .jpg and not large case .JPG, so rename the files until I figger it out.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page