Recent posts in new manufacturer forum.

  • Active since 1995, Hearth.com is THE place on the internet for free information and advice about wood stoves, pellet stoves and other energy saving equipment.

    We strive to provide opinions, articles, discussions and history related to Hearth Products and in a more general sense, energy issues.

    We promote the EFFICIENT, RESPONSIBLE, CLEAN and SAFE use of all fuels, whether renewable or fossil.

Dieselhead

Minister of Fire
Feb 21, 2011
755
NE
I log in and go to the hearth room forum. Threads with new posts are in bold text signifying new posts. When I navigate to the new blaze king forum even though there have been new posts made (in BK everything thread for example) the thread title is not in bold and it won’t take me to the first unread post in that thread. To clarify, That goes for any thread in that specific forum, not just the BK everything thread.

I do get the alert icon lit up in the upper right hand corner of the forum page as I subscribe to that post.

Any ideas?
 

webfish

Hearth.com LLC
Staff member
Oct 18, 2013
1,749
Minnesota
If you see the filter button in the upper right , that sets the order desecnding or ascending for threads. I can't re-create the bold and not. It is working on mine. I'll look at settings.

1666725054080.png
 

Dieselhead

Minister of Fire
Feb 21, 2011
755
NE
If you see the filter button in the upper right , that sets the order desecnding or ascending for threads. I can't re-create the bold and not. It is working on mine. I'll look at settings.

View attachment 301367
I do have it set to descending, if I switch to ascending it brings up threads from ‘05 or so. I’ll clear all my cookies and log in fresh to see if that changes anything. I probably haven’t done that since the forum change. After someone makes a post (shouldn’t take long😂) I’ll report back.
 

Dieselhead

Minister of Fire
Feb 21, 2011
755
NE
Argh! No bold title for the new post Crummy made. Although I did get the notification!


FD884142-3A0E-4B9D-A0F1-BB8B44EB5F2A.png F877C8D2-C9B0-400C-8590-F1AE233B5F16.png
 

webfish

Hearth.com LLC
Staff member
Oct 18, 2013
1,749
Minnesota
I checked the software Xenforo community site. A few other sites having similar issue. Though they say it is working as designed. I'll look into an answer.
 
  • Like
Reactions: Dieselhead

GrumpyDad

Minister of Fire
Feb 23, 2022
773
Champion, PA
I checked the software Xenforo community site. A few other sites having similar issue. Though they say it is working as designed. I'll look into an answer.
Isn't that always the case, until they find the bug and fix it - you likely will hear that answer.
 
  • Haha
Reactions: Dieselhead

Dieselhead

Minister of Fire
Feb 21, 2011
755
NE
Ok I figured it out.

I browse and read the “hearth room” page for any topics I find of interest. When I get to the end of the new posts I hit the “mark read” button so next time I come back the bold text threads will be fresh, since I have marked all read.

It’s probably a glitch, or maybe it’s a setting you can change as webmaster but if you hit mark read button on the hearth room page it marks the sub forums read as well. That’s why I never saw new posts on the BK manufacturer forum. I read the new BK page 2nd after “the hearth room” and I unknowingly cleared fresh posts thinking the only page I’d be clearing was the one I was currently on.